PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE MANDELSMULER - Avlang luftig deigsmul med mandelstrimler
{"oDosificadora-Formadora de pastas y galletas GTF.":"oDosering- og formingsmaskin for deig og småkaker GTF.","CARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS:":"MASKINENS EGENSKAPER:","•La masa no se desgasifica.":"•Deigen mister ikke gass.","•Línea de producción compuesta por dos estaciones:":"•Produksjonslinje bestående av to stasjoner:","oUnidad de topping de cinta.":"oTopping-enhet med bånd.","•El operario coloca la bandeja con moldes al inicio del transportador y la recoge llena al final.":"•Operatøren plasserer brettet med former i starten av transportøren og henter det fullt ut på slutten.","PRODUCTO":"Produkt","Depositada en bandejas de 450x900mm con 7 piezas por bandeja.":"Plassert på brett som måler 450x900 mm med 7 stykker per brett.","•Se pueden cambiar los moldes para hacer productos con diferente número de boquillas fijas o giratorias; lisas o rizadas.":"•Formene kan byttes ut for å lage produkter med ulikt antall faste eller roterende dyser; glatte eller krusete.","•Cabezal extraíble que permite una limpieza y desinfección completa.":"•Fjernbart hode som muliggjør full rengjøring og desinfisering.","•El exceso de almendra que no se ha pegado en la galleta se recupera.":"•Overskuddet av mandler som ikke har festet seg til småkaken, blir samlet opp.","•Posteriormente la coloca en el carro de horneado.":"•Deretter plasserer han det i bakevognen.","La galleta se expande en el horno.":"Småkaken utvider seg i ovnen.","VENTAJAS":"FORDELER","•Mayor ergonomía para el operario.":"•Bedre ergonomi for operatøren.","Galleta alargada de masa esponjosa rebozada con tiras de almendra en la superficie.":"Avlang småkake laget av luftig deig, dekket med mandelbiter på overflaten.","•Mejoras en la dosificación, piezas uniformes, fabricación más rápida.":"•Forbedringer i doseringen, ensartede stykker, raskere produksjon.","•Opción de fabricar otro tipo de productos en masa semi-líquida o dura.":"•Mulighet for å produsere andre typer produkter i semi-flytende eller hard deig."}